Johan van Hoof nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Huisartsen Eemland

Dinsdag 07 mei 2024
Delen:
https://huisartseneemland.nl/over-ons/nieuws/johan-van-hoof-nieuwe-voorzitter-raad-van-commissarissen-huisartsen-eemland/

Op 6 mei is Johan van Hoof benoemd als nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Huisartsen Eemland.

Johan van Hoof heeft ruime ervaring als toezichthouder, bij onder andere de Zorggroep Amsterdam Oost en de landelijke Dierenbescherming. Hij is als partner verbonden aan Whyz, een executive search bureau voor toezichthouders, bestuurders en directeuren. Daarnaast is hij zelfstandig bestuursadviseur.  

Johan van Hoof

Wat me bij mijn kennismaking opviel is dat er al veel is bereikt op het gebied van samenwerking in Eemland. De basis die er nu ligt biedt een heel mooi fundament om te kijken wat er nog meer kan, of moet, om te zorgen dat de continuïteit van de huisartsenzorg gewaarborgd blijft. Vanuit de RvC lever ik daar graag een bijdrage aan, vanzelfsprekend in nauw overleg met de directie, medewerkers, het bestuur en, natuurlijk, de huisartsen zelf.

De Raad van Commissarissen bestaat uit

  • Johan van Hoof, voorzitter
  • Desiree Creemers, lid
  • Stephan van de Vusse, lid

De leden van de Raad van Commissarissen zijn verheugd met de benoeming van Johan van Hoof als nieuwe voorzitter en kijken uit naar een prettige samenwerking.